Soli­da­riteit voor het Sterrebos


29 januari 2022

Ook Partij voor de Dieren strijdt uiteraard voor behoud van het Sterrebos in Holtum. 7 hectare goudgroene Limburgse natuur mag niet verdwijnen voor een onzekere fabrieksuitbreiding. Ondanks beloftes van VDL zijn er nog steeds geen twee grote opdrachtgevers gepresenteerd.

En dan moet zonder pardon een Limburgs oerbosje verdwijnen? Natuurverlies dat ook nog eens onmogelijk gecompenseerd kan worden, aldus de milieueffectrapportage. En dat in tijden van een klimaat- en biodiversiteitscrisis. Uit solidariteit met de actievoerders stonden we gister met Internationale Socialisten in Zuid-Limburg bij het politiebureau in Maastricht. Ook al staat de politie niet aan onze kant, maakt dit onze boodschap niet anders. Het Sterrebos moet blijven!!

Vind jij ook dat Limburgse natuur moet blijven? Sluit je dan aan bij het #groeiendverzet en stem 16 maart Partij voor de Dieren.

Gerelateerd nieuws

Waarschuwingsborden muurhagedis wéér gestolen

We beginnen het nieuwe jaar helaas met slecht nieuws. Het waarschuwingsbord voor zonnende hagedissen bij het Spoorpad aan d...

Lees verder

Partij voor de Dieren doet officieel mee aan verkiezingen Maastricht

Het is officially official! We doen mee! Vorige week kwamen we al keurig door de voorcontrole, en gisteren hebben onze nu...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief