Lezing Marianne Thieme in Maas­­tricht onver­­deeld succes


20 januari 2020

Het kon ook niet anders: met meer aanmeldingen dan plaatsen was de lezing omtrent het 'groeiend verzet' een onverdeeld succes. De boekhandel Dominicanen was volgestouwd met enthousiastelingen die op zondag maar wat graag naar de kerk togen.

In de Dominicaner Kerk te Maastricht verhaalde PvdD-oprichtster Marianne Thieme over het ontstaan, noodzaak en duurzame groei die de partij kent. Daarnaast werd aan het massaal toegestroomde publiek de mogelijkheid gegeven om persoonlijk vragen te stellen aan Thieme.

Tot slot ontving de voormalig partijleidster als dank voor haar inspirerende lezing een mand vol veganistische, Limburgse streekproducten. Als toegift signeerde Thieme exemplaren van haar oude én nieuwe werken, waarbij ook de mogelijkheid bestond tot een persoonlijk praatje.

Een inspirerende dag op een unieke locatie. Sluit je ook aan bij het #groeiendverzet en wie weet zien we graag je bij een volgende activiteit.

Gerelateerd nieuws

Vuurwerk in de raadszaal

Gisteravond hield de Gemeente Maastricht een stadsronde over het vuurwerk afsteken met de jaarwisseling. En wij waren er bij!...

Lees verder

Vrou­wenmars Maas­tricht 2020: PvdD Maastricht was er bij!!

Weer of geen weer, honderden vrouwen én mannen liepen op Internationale Vrouwendag mee in de Maastrichtse mars voor vrouwenre...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief